Header afbeelding

Met een knikarmscherm direct schaduw

Zoekt u schaduw van een knikarmscherm en bent u woonachtig in Alphen aan de Rijn? Wij, Oudshoorn & Van Egmond, kunnen u zeker helpen met het creëren van een schaduwrijke plek in uw tuin.


Geniet u zo van uw tuin? Lekker het zonnetje op uw huid en de wind door de haren. U waant zich even weg van de dagelijkse sleur. En dat zomaar in uw achtertuin. Maar tijdens de warmste dagen van het jaar is het geen pretje om midden in de zon te zitten. Ook binnen wordt het benauwd. Snel, draai het knikarmscherm uit. Zo blijft u genieten van de buitenlucht zonder dat u in de directe zon zit.


Voordelen knikarmscherm

Waarom zou u kiezen voor een knikarmscherm?


 • Een knikarmscherm is relatief goedkoop in vergelijking met een permanente oplossing.
 • De montage van een knikarmscherm is eenvoudig uit te voeren en wordt direct aan de gevel gemonteerd.
 • Ze zijn op alle maten leverbaar, tot wel 10 meter breed met een uitval van 4 meter!
 • Géén parasolvoet staat meer in de weg, zo benut u de complete ruimte van uw terras.
 • Altijd schaduw, uw hoeft nooit meer die te kleine parasol te verplaatsen.

 • Bijkomend voordeel: koele woonkamer

  Omdat de zonnestralen uw woonkamer niet bereiken door het knikarmscherm blijft de woonkamer relatief koel. Fijn in die hete zomerdagen.


  Bediening knikarmscherm

  U kunt er voor kiezen om een workout te doen met het af en het oprollen van het knikarmscherm. Maar uiteraard leveren wij deze schermen ook met de luxe van een elektrische bediening. En mocht u helemaal niet meer uit die luie stoel willen opstaan, ze zijn ook verkrijgbaar met afstandbediening.